Services

Een compleet pakket van services gericht op elektronica voor de zakelijke markt. Wij verzorgen de aftersales, waardoor u en uw klant volledig ontzorgd worden. Modulair te integreren in elk bedrijfsproces.

Delivery

Een compleet logistiek programma welke modulair of volledig kan aansluiten op uw processen.

Stock & projects

Uw stock op voorraad bij ProAssist: gemanaged, beveiligd en kan op elk moment aangesloten worden op uw proces van homedelivery tot reparatieservice. Volledig inzichtelijk en niveau 4 beveiligd biedt ProAssist ondersteuning in al uw logistieke projecten. Deze kunnen centraal en decentraal ondersteund worden.

Installeren & configureren

Gespecialiseerd in de volledige uitrol ondersteuning van hardware binnen organisaties. Dus uitleveringen van A tot Z. Gaat uw personeel bijvoorbeeld over naar nieuwe devices? Wij ontzorgen u en uw medewerker volledig door efficiënte logistieke ondersteuning op elke gewenste locatie.

IMAC dienstverlening

Bereikbaar zijn en blijven is van cruciaal belang. Deze IMAC dienstverlening biedt ondersteuning bij Installation, Moves, Adds and Changes, met als doel optimale bereikbaarheid voor u, uw medewerkers en uw klanten.

Onsite-offsite

Onsite en offsite leveringen waar en wanneer u wenst. De manier waarop u uw klant van dienst bent, bepaalt hun tevredenheid over uw organisatie/product. Een perfecte aftersales oplossing is daarom onmisbaar. Van het uitleveren van nieuwe producten tot het verwerken van een schademelding. ProAssist biedt 24/7 logistieke ondersteuning.

Base Management

Het beheer van uw mobiele devices ondersteund met een uitgebreid service programma, voor optimale bereikbaarheid.

Remote beheer

Elke database van device gebruikers behoeft beheer. Fysiek of op afstand. Als bijvoorbeeld een device, zoals een mobiele telefoon, gestolen wordt dient deze zo snel mogelijk geblokkeerd te worden zodat bedrijfsgegevens veilig gesteld worden. Door uw beheer uit te besteden aan ProAssist is dit geregeld.

Fysiek beheer

ProAssist biedt de mogelijkheid om fysiek uw devices te beheren. Het leveren van bijvoorbeeld een zakelijke mobiele telefoon, laptop en navigatiesysteem bij indiensttreding of inname van bedrijfseigendommen bij uitdiensttreding. Beschikbaar op elke gewenste locatie.

Servicedesk

Wie staat uw medewerkers te woord met technische vragen of over het gebruik van hun mobiele telefoon? Aanvullend op het fysieke beheer biedt de Servicedesk gespecialiseerde ondersteuning in eerste- en tweedelijns vraagstukken. Door de uitgebreide kennis en constante bereikbaarheid is uw medewerker snel weer bereikbaar.

Verzekeren

Alle diensten van ProAssist zijn gericht op continuïteit en snelle bereikbaarheid. Aanvullend kan er voor gekozen worden om een uitgebreide verzekeringsdekking toe te voegen. Dus een top level service voor mobiele telefoons en tablets inclusief de dekking van de kosten voor schade, defecten en bepaalde vormen van diefstal.

Incident Management

Verschillende aftersales diensten, modulair in te richten, die uw problemen oplossen, kosten besparen en de mogelijkheid bieden voor extra omzet en resultaat.

24/7 Contact Center

Een servicegericht Contact Center welke 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar is. Gespecialiseerd in inbound en outbound calls en het volledig afhandelen van servicecalls tot de complete claimhandling voor verschillende verzekeringsproposities.

4-uur on site

Continuïteitsborging door onze onsite service. Na een servicecall wordt binnen 4 uur op elke gewenste locatie in Nederland een vervangend, SWAP of leenproduct uitgeleverd. Hierdoor is de continuïteit gewaarborgd en is de klantbeleving optimaal.

Reparatieservice

Met de reparatieservice nemen wij u de volledige administratieve en logistieke afhandeling van reparaties uit handen. Dit kan middels een speciaal ingerichte portal ongeacht merk of schade. Reparaties worden opgehaald of kunnen per post worden opgestuurd.

Swap Service

Afhankelijk van het serviceconcept is het met de SWAP Service mogelijk een klant of medewerker gelijk te voorzien van een SWAP of nieuw apparaat. Dit kan op elke gewenste locatie, onsite of offsite, binnen de vooraf gestelde SLA.

Vervangservice

In geval van een defect apparaat biedt ProAssist ter vervanging van het defect een leenapparaat voor de duur van de reparatie. Door de vervanging kan de gebruiker de functies van het apparaat blijven benutten. Deze complete service is inclusief reparatieafhandeling, verwerking van de prijsopgave en retournering na reparatie.

Life Cycle Management

Verder dan alleen de aftersales diensten, ook het laatste stukje van de life cycle volgens milieuvriendelijke richtlijnen.

End of life treatment

Elektronica welke niet meer gebruikt worden, kunnen via het end of life programma van ProAssist veilig en op een milieuvriendelijke manier vernietigd worden. Het is tevens mogelijk om dit tot op staatsgeheim gecertificeerd en op locatie te laten uitvoeren.

Refurbishment

Milieubewust ondernemen is een belangrijk maatschappelijk onderwerp. Hierin speelt recycling een grote rol. Door mobiele telefoons, tablets en onderdelen hiervan in te kopen en te verkopen aan fabrikanten en reparatie centra heeft ProAssist de mogelijkheid om volledig refurbished telefoons en tablets tegen scherpe tarieven aan te bieden. Onderdelen die in dit proces niet meer te gebruiken zijn worden aangeboden bij officiële elektronica recycle bedrijven zodat deze onderdelen tot grondstoffen terug gebracht worden en opnieuw gebruikt kunnen worden bij het produceren van nieuwe onderdelen.

Trade-in/trade-out

Gebruikte mobiele telefoons en tablets innemen en in z’n geheel of in onderdelen verkopen. U ontvangt hiervoor een marktconform bedrag welke bijvoorbeeld te gebruiken is voor het kopen van nieuwe telefoons. ProAssist biedt hiervoor een gebruiksvriendelijk innamesysteem welke u op verschillende manieren in uw eigen proces kunt implementeren.